miercuri, 22 decembrie 2010

Calendarul chinezăresco-bloggeristic

Stiti ce-i ala "Calendarul chinezăresco-bloggeristic"?

Nu, stiam. Las` ca va explic acum. Vine Chinezu' powered by Tiparo.ro si zice ca face un calendar cu cate-un blogger pe fiecare pagina a unei luni din cele 12. Tare misto, asa-i? Acum, evident ca nu ma astept sa ma sune maine si sa ma anunte ca au si incheiat concursul datorita magnificului, nemaipomenitului, mirobolantului, extraordinarului post pe care l-am scris aici, si ca moaca mea o sa fie pe toate lunile, si mai fac una, numa` pentru mine...nu de alta, da` n-au numarul meu de telefon, ca altfel m-ar suna.

Si-mi si place mie concursu` asta...ca nu trebuie sa ai motive intemeiate sa vrei tu o luna. E doar....c-asa vreau io! :) Dar oricum, acum sa va si spun de ce EU pentru august...

Pentru ca...:

-mie mi frig, si io nu vreau alta, numa' august. si daca-i frig in august, schimb eu luna ulterior..cu carioca.
-imi place ciocolata si gogosile...si stie toata lumea ca astea is cele mai bune in costinesti, la Gogoasa Infuriata. si aia numa` in august se poate!
-imi place mie de Antonio Banderas. La orice ora. Si el e nascut in 10 august. ( vreau sa ii trimit si lui o copie dupa calendaru` ala...)
-injur la volan...si in august n-am pe cine, ca-i gol cluju'
-daca n-am pe cine injura, atunci nu ies din casa...si daca stau in casa, macar sa-mni vad moaca intr-un calendar...de-aia, ca sunt egocentrica si sufar de narcisism
-ca-mi plac calendarele si-mi place vara, deci rezulta ca cel mai mult imi pace vara intr-un calendar
-ca-mi place moaca mea si vreau s-o vad mai des....deci vreau sa imi pun calendaru' in geanta, in loc de oglinda.
-imi place cafeaua cu lapte...si vreau s-o beau pe la terase.
-in august e vacanta si concediu. deci august = happy happy, joy joy!
-sunt Leu si leii sunt regii junglei. ei trebuie sa fie adorati si preamariti. ce alta modalitate mai buna decat sa imi puneti moaca intr-un calendar si sa adorati pagina aia?
-in 10 august e ziua mea...si-mi place. N-as schimba-o cu nici o alta zi din an :)


Acestea fiind spuse, va invit sa va uitati pe site la tiparo.ro , ca tare interesante lucruri am vazut pe-acolo...si dati un ochi si la Chinezu' , ca si blogul lui tare fain ii.


Deci, Multumesc pentru concurs si idee!

4 comentarii:

  1. hehe…bafta :)
    si eu m-am bagat pentru Decembrie :p

    RăspundețiȘtergere
  2. Te-ai intors in sfarsiiit!!!
    Bine ai revenit si Craciun fericit!:*:*
    A...si ca sa comentez articolul...e foarte tare.Si eu sunt leoaica,dar n-am atins inca varsta maturitatii.In orice caz...mult succes in concurs si sa te vedem in calendar;;)

    RăspundețiȘtergere
  3. @BogdiP

    Multumesc tare. La fel si tie. Sa ne vedem pe-acolo pe pagini :)

    @Myriam

    Multumesc de asemenea. Inca astept id-ul tau de mess, by the way :) pentru cand vin la tine in metropola, sa ne vedem de-o cafea :)

    RăspundețiȘtergere