joi, 10 iunie 2010

m-am indragostit ieri

Cum probabil unii dintre voi stiu (adica aia care-mi stiu si numele complet) si altii dintre voi afla acum, mie-mi place muzica buna. Si buna, pentru ca zic eu ca-i buna, nu pentru ca ti se pare tie. Deci, ma iau dupa gusturile mele, nu ale tale. Asta ca sa fie clar de la inceput si sa nu prind comentarii de genul "vai ce muzica de c***t asculti" sau din categoria asta...ca le ignor, nu de alta, si-ti strici unghiutele fiiiiiiix degeaba daca te apuci sa tastezi asa ceva. Si daca tastezi asa ceva, nu da SEND. Deci NU. Pentru ca merge direct in casuta aia pe care scrie IGNORE.
Apropo de asta, stiu ca discutam aici de gusturile mele, dar tot il urasc pe "taranul de deasupra" de la care-mi urla manelele in fieeeeeecare zi. Nu c-as avea ceva cu el. Sau cu manelele lui. Ca n-am. Nici nu-i mai stiu moaca. Si nici cantaretii preferati ai lui nu ma pasioneaza...Da' frateeeeee cumpara-ti casti, ca atunci cand asculti tu "muzica", asculta si tot cartierul deodata cu tine! Si parerea e aceasi. Despre el zic. Taran. Si taran nu in sensul literar al cuvantului. Si nu din cauza gusturilor muzicale. Ci din cauza modalitatii de exprimare a acestor gusturi.
Oricum, sa revin la subiect. Ziceam ca-mi place muzica buna, despre care asa zic eu, ca-i buna.
Deci ne place raggae. Tare de tot. Ne mai place house-ul ala din The 90s. Si ne mai place rap-ul. Cel mai tare, si daca se poate, vrem sa nu fie romanesc. N-are rost sa mai zic ca 80% din playlist`ul meu e format din rap. Legat de asta, ziceam ca vrem sa nu fie romanesc..Da' cum este stiut faptul ca de la orice regula exista o exceptie, avem vre-o 2-3 care ne plac si de la Romania. Printre care se numara Guess Who si Spike.
Acum ca stie toata lumea preferintele mele muzicale, va las sa va delectati cu piesa de care m-am indragostit ultima data. Adica ieri.

PS. sa-mi explice cineva de ce nu se poate ca playlistul meu sa fie alcatuit din rap in proportie de 80% si restul de 20% sa fie raggae si sa-mi placa si 5 piese house pe langa.Ca mai multe de 5 sigur nu imi plac. ADICA...am primit un comentariu...Ca posturile mele sunt de-am pixu' (apropo, de ce-mi citesti blogul? spune-mi si mie ca nu pricep asta) si ca daca 80% din playlistul meu e alcatuit din rap si imi plac 5 piese house dinainte de anul 2000, habar n-am ce-i ala rap. Asta pe langa ca-mi place piesa asta a lui Spike&Guess Who. Adica doar marii rapperi ca si respectivul anonim care mi-a trimis comentariu stie ce-i ala rap. (comentul tau s-a dus in cutiuta aia pe care scrie IGNORE. si restul tot acolo o sa se duca. NU IMI TRIMITETI comenturi de genul ala. MA DOARE-N BASCA DE GUSTURILE VOASTRE SI DESPRE PARERILE VOASTRE DESPRE GUSTURILE MELE). Apropo...Esti vecinu' de deasupra? Scuza-ma ca ti-am zis "taran". Am jignit taranii big time la faza asta.


Asculta mai multe audio Muzica

4 comentarii:

  1. Apropo de tarani....soferul meu de-autobuz ma hartuieste psihic cu manelele in fiecare dimineata.Pe cuvantul meu,manelele la sapte dimineata sunt somniferul ideal....nici diazepam de iau nu ma obosesc asa.De restul cocalarilor care trec pe langa mine cu maneaua la maxim in telefon,asta-i alta poveste.De fapt,cred ca-i o realitate cotidiana pentru multi dintre noi...nici nu trebuie s-o mentionez.Eu zic ca suntem unici si-ar trebui sa ne punem in evidenta unicitatea atata timp cat nu-l scoatem din sarite pe cel de langa noi.Si la fel...si haterii sunt parte din viata noastra.Cei mai tari sunt cei care te cunosc in realitate si se ascund dupa Anonim sa lase commenturi de-alea pline de cuvinte dure...

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu ce nu inteleg .. ce ai cu omu ca asculta muzica tare ? parerea mea e ca omu poate sa faca ce vrea la el in casa .. si sa asculte "muzica"(manelele nu mi se pare muzica .. vorba lu mama .. Hodoronc tronc) cat vrea el de tare .. ce ar fi sa iti cumperi tu casti sa nu auzi muzica lui ? si daca tot vorbesti aici de gusturile tale .. si sa nu se ca-e lumea in gusturile tale .. tu de ce ai voie sa te caci in gusturile altora? vai Pititica e greu cu tine :)

    RăspundețiȘtergere
  3. @Anonim
    Sa-ti explic. Da, omu` poate sa faca la el in casa ce vrea muschiu` lui, dar omu` e un animal social, care traieste intre alti oameni. Si nu ma intereseaza ce face la el in casa atata vreme cat nu ma deranjeaza pe mine, pentru ca nici eu nu-l deranjez pe el cu muzica mea, sau cu orice altceva fac la mine in casa. E simplu.

    Si crede-ma ca nu am absolut nici o treaba cu gusturile lui, din partea mea sa asculte ce vrea, dar sa nu trebuiasca sa ascult si eu o data cu el.

    RăspundețiȘtergere