luni, 8 februarie 2010

Cu chef de distractie...in Alba Iulia



Azi sunt nervoasa. Nu as putea da un motiv, dar as putea da mai multe! Si nu, nu de-alea de genul "m-a suparat iubi" sau "mi s-a rupt o unghiuta".
Motivul de top a irascibilitatii mele este ca sunt acasa, in Alba Iulia, orasul tuturor posibilitatilor, mai ales cand vrei sa te distrezi, sa iesi pe undeva (ironic vorbind).
Sa le luam pe rand deci zic. Sa ma distrez? Aici?! Biiiiiine...Si eu ma distram "pe vremuri". Si de una singura :)(vezi poza).
Oricum, sa revenim. Ultima tentativa de iesit la distractie in oras am avut-o cu Andrei (prietenul meu cel mai bun). Prima problema intampinata a fost determinata de intrebarea "Unde?". In toate cele doua cluburi din care unul e vesnic prea gol si celalalt vesnic prea plin (de oameni, de fite, de tarani de oras, de iarba, de fum si de bovine bipede). NoT! In ceva carciuma zic, atunci, sa iesim. Si iesim. Mergem in ceva carciuma (sa nu dau nume, ca nu-i frumos), dar vai! Ce sa vezi aici?! Carciuma de peste zi s-a transformat la lumina lunii in club de minori (prea minori) si muzica formatiilor care s-au despartit anul trecut sau acum 2 ani. Frumos, zic eu. Plin. Si totusi, nici o fata cunoscuta! Am stat la o bere fara alcool vre-o...2-3 ore...pana s-a gandit a meu sa ma lase sa-l duc acasa si sa ma retrag in plina glorie, vorba unui amic.
O experienta pe care n-o s-o repet. Si nu pentru ca nu as fi putut suporta muzica de-acolo sau fitele celor care frecventeaza localul cu pricina seara, pare-se.
Pe mine m-a socat altceva. Dupa cum am spus, n-am vazut nici o fata cunoscuta, cu toate ca era plin in carciuma respectiva! De cand m-am mutat la Cluj, am mai dat pe-acasa sa-i vad pe-ai mei, nici intr-un caz sa ma destrabalez prin metropola de origine. Si-am mers acum in carciuma asta de care tot povestesc aici, si n-am cunoscut pe nimeni. Pe nimeni! EU, care cunosteam cel putin 10 oameni in orice local intram in alba...asta inseamna ca mi-a trecut "vremea" si trebuie sa ma retrag de pe scena mondenitatilor din Alba Iulia, lasand loc generatiei urmatoare sa se formeze dupa aceleasi principii dupa care ne-am format si noi (adica mintit pe mami si tati la 16 ani ca "dorm la o colega", ca sa ne destrabalam o noapte pana-n zori de zi, la discoteca, sau parintii astora stiu unde umbla ei la 3 A.M., poate)?!Ca doar n-au intrat in pamant toate cunostintele mele...

Despre asta..intr-un alt episod. C' ya!

6 comentarii:

  1. Antoniu.
    Trebuie sa recunosc ca vorbesti mult si prost. Faptul ca tu cunosteai cel putin 10 persoane dintr-un bar nu denota decat faptul ca esti varza rau de tot. (cine se aduna se aseamana), iar faptul ca te mai si mandresti cu asta te pune in coada clasamentului.(celor mai penali)

    iar acum dupa ce "ti-a trecut vremea" te-ai retras la blogareala sa iti dai pe fata toata cacaua din tine. (si mai vrei sa faci si bani din asta...vad ca ti-ai pus anunturi google)

    parerea mea este ca trebuie sa iti gasesti ceva mai bun de facut

    RăspundețiȘtergere
  2. draga "Antoniu",
    In primul rand, consider ca tu nu esti deloc prieten cu termenul de ironie;
    in al doilea rand, Alba Iulia e un oras mic, unde in cele 3 cluburi cate erau si 2 baruri unde mai iesea lumea, toata lumea cunoaste pe toata lumea;
    in al treilea rand postul asta era despre un oras mort pentru tineri, unde copiii au luat locul tinerilor (in cluburi & baruri);
    in ultimul rand, nu te obliga nimeni sa citesti ce scriu eu (ca nu vorbesc mult, scriu).
    ps: te rog sa observi ca nicaieri in acest raspuns nu te-am facut "varza", "penal" s.a.m.d.; ai si tu dreptul la opinie, ca multi altii care traiesc in democratie in lumea asta.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ca un Degeaba ce sunt, consider iulia draga, ca ai scris bine, ma identific in multe ipostaze spuse de tine mai sus, si daca dupa Antoniu si eu is varza, ma bucur si mai mult, pt ca am mai dat de unul care citeste bloguri, chiar daca zice ca is nasoale, si mai da si commenturi, ce poate fi mai DEGEABA decat atat? NIMIC...esti pierdut de tot prietene...

    RăspundețiȘtergere
  4. Antoniu.
    In primul rand alba iulia nu e un oras mic, poate ca e plictisitor pentru tine daca ai iesit de la 10 ani prin alea 3 baruri care pretinzi tu ca ar exista in oras.(desi eu cred ca sunt mai multe).
    Iti zic eu ce se ascunde in spatele acestei postari si anume ca:
    Probabil ca au fost vremuri in care mergeai prin cluburi, te vedeai cu prieteni va distrati si cine mai stie ce, iar acum s-a intamplat sa nimeresti odata in care pur si simplu nu ai cunoscut pe nimeni si te-ai ofticat ca nu ai avut cu cine sa te mai distrezi, si ti-ai zis in minte ca ...barul e plin de copii mici, ca locul tau nu mai e acolo...ca ce a fost nu mai este, ca vin altii din spate, un sentiment de orgoliu impletit cu suparare. Probabil ca ti-ai zis in gandul tau: "pai cand frecventam eu barurile astea...voi puradeilor nu erati nascuti"..catre cei prezenti acolo pe care nu i-ai mai vazut in viata ta. Si da probabil..este ceva normal insa sa sti ca orasul a fost dintotdeauna asa..nu s-a schimbat cu nimic. noi ne-am schimbat. si pe vremea cand erai tu de 8 ani si te imbatai prin cluburi..cu siguranta erai din aceia care aveau varsta ta de acum si la randul lor isi ziceau in minte. (ca incepe sa le treaca timpul lor...uite ...se umple de copii). Si probabil au plecat. Asa trebuie sa pleci si tu, ..vorba aia...grow up!maturizeaza-te..citeste o carte cum zic mizerabilii de parazitii

    RăspundețiȘtergere
  5. dragul meu "Antoniu"

    1. eu am plecat de aici, tocmai asta este problema, ca nu am mai iesit aici de-o vreme, deci si prin urmare nu cunosc pe cei care acum ies aici.
    2. nu ma cunosti, poate m-ai cunoscut, dar nu ma cunosti acum, intelegi ce zic?
    3. citesc mai mult decat ai citit tu vreodata, probabil
    4. Alba Iulia e un oras mic. am crescut aici si STIU asta. daca tu nu stii, ori n-ai crescut aici, ori n-ai plecat de-aici ca sa vezi cat e de MIC.
    5. am incheiat discutia cu tine...ca e blogul meu, si fac ce vreau, vorba aia.

    RăspundețiȘtergere
  6. tot pentru amicul nostru "Antoniu":
    PS : multumesc ca mi-ai spus ce se ascunde in spatele postului meu. altfel n-aveam cum sa stiu, si nu puteam dormi la noapte.

    PPS : comentariile tale vor fi de acum sterse automat, pentru ca m-am plictisit. pentru ca sustii ca nu citesti blogul meu, ca nu-ti place, si totusi il verifici de 2 ori pe zi. si prin asta lasi impresia de om plictisit. si deci, ma plictisesti.

    multumesc pentru atentie, la revedere!

    RăspundețiȘtergere