marți, 4 ianuarie 2011

bilant de 2010

Stau in varful patului in halatelul meu rooooooooz si ma trece un gand americanesc. Stiti, ei au Thanksgiving, ziua in care multumesc pentru diferite lucruri din viata lor (si mananca mult, dar nu-i asta ideea). Si-am zis ca in loc sa ma gandesc ce imi doresc pentru proaspatul an, mai bine sa ma gandesc de ce sunt mandra ca am realizat in cel ce a trecut, pentru ce ma bucur.

1. Ma felicita lumea ca injur la volan. Da, felicitari din alea, pe bune :) pentru ca am castigat concursul ala al lui Chinezu' de care va vorbeam in postul asta datorita faptului ca injur la volan. I rull deci, fiindca mufa mea apare pe calendar :D

2. Tot legat de punctul 1. sunt mandra tare tare de tot ca sunt in blogroll la acelasi Chinezu'.

3. Am luat bursa tot anu' trecut. Nu ca ar fi fost sute de milioane de lei (noi), dar asa, pentru ego-ul meu :)

4. Trecand la sentimentalisme, Am acelasi iubit de 3 revelioane si colega de apartament de 2. Sper sa urmeze mai multe (revelioane) asa, fiindca imi functioneaza Feng-Shui-ul foarte bine in combinatia asta.

5. Am stat mai mult de o luna intreaga la mare (adunat), cu vedere la mare de fiecare data. In alta tara. Cu toate ca n-am vazut live nici un rasarit, am auzit valurile de aproape o luna la rand. Relaxing!

6. Am stat 2 luni in Madrid cu iubirile mele si mi-am vazut cea mai buna prietena vara asta cat nu am vazut-o in ultimii 5 ani adunat. Si am mers la film, si la Mac, si asa mai departe...si-o fost faaaaaain de tot :)

7. Am vizitat locuri noi si frumoase.

8. N-am omorat-o pe Andrada nici anul asta. (Iepuroaica mea). Si inca imi da pupa. Deci sunt capabila sa am grija de alta suflete, nu doar de-al meu.

9. Ma duc la scoala, imi scriu licenta, n-am restante. Ii OK.

10. Mi-am mobilat camaruta mea astfel incat sa imi placa :)

11. Am facut un cadou frumos, la care am lucrat mult si cu care ma mandresc tare. Si-am primit cadouri frumoase, de la oameni dragi.

12. Am deja a doua iarna cu carnet, pe care il si folosesc, si nu am luat nici o amenda. Aici am 2 motive sa ma bucur. Primul ar fi ca nu m-am "lasat" si al doilea ar fi ca n-am amenzi.

13. Sa inchei superstitios, la punctul 13, ma bucur ca mi-am schimbat in sfarsit reteaua de telefonie mobila si nu ma mai injura lumea. Ah, da...si ma bucur ca-mi merge netu' BINE, daca tot suntem la tehnologii comunicationale :)

Si daca tot am scris ce ma bucura si cu ce ma mandresc pe anul ce-a trecut, am si niste pareri de rau. Caci acestea fiind spuse, top-of-mind, ma duce gandul si la alte lucruri.

1. N-am avut timp sa organizez Mos Craciun pe 2 Roti. Promit sa recuperez asta la Paste.

2. N-am destul timp pentru oameni pentru care chiar as vrea sa am.

3. Cu numeroase ocazii mi-a sarit tandara usor si repede. Totusi, am niste prieteni si parinti extraordinari...si nu s-au suparat nici macar o data.

4. cu siguranta ar mai fi multe puncte aici, dar inchei optimist, sperand ca le-ati uitat :P

2 comentarii:

  1. luv u sweetie!!!!esti tot Duca mea :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Mnoh eu ti-am lasat comment imediat dupa ce-ai pus postul,dar nerusinatul de blogspot mi-o dat eroare si mi-o fost lene sa-l rescriu atunci.Il scriu acum ca sa te felicit,go be a Leo si sa-mi trimiti si mie un calendar...sau sa-mi scanezi pe august sa vad ce-o iesit.Bravo bravo bravo,inca o data:*;;)

    RăspundețiȘtergere