luni, 15 februarie 2010

clarificari importante

Draga cititorule,

Trebuie neaparat sa iti spun niste lucruri despre mine. Nu ma intereseaza deloc aprobarea ta.

Daca eu vreau sa scriu despre rochite roz, papucei si unghiute cu inimioare pictate pe ele, sau despre consumul de droguri, sistemul juridic sau abordari sociale si psihologie, e alegerea mea. Nu ma intereseaza daca iti convine sau nu.

Daca pentru tine e o dovada de lipsa de cultura faptul ca eu injur, asta e. Tu intelegi ce vrei prin obscen si imoral, poate ca eu inteleg altceva. Mi se rupe. Daca vreau sa-mi bag si sa-mi scot, asta o sa fac, pentru ca e blogul meu, si fac ce vreau. Nu ma intereseaza parerea ta despre limbajul pe care il folosesc. Dar am mai zis asta si alta data.

Nu ma intereseaza sa scriu, ca sa iti placa tie. Ma intereseaza sa scriu ca sa imi placa mie si daca sunt doar 10 oameni care imi citesc blogul, asta e. Nu ma intereseaza.

Intentiile si ideile mele sunt perfecte si clare, spre deosebire de mine, care sunt departe de a fi perfecta. Trebuie sa constientizezi ca nici tu nu esti perfect si sa inveti sa nu fii complexat. Cautarea aprobarii a tot ceea ce spui/faci, este o dovada a faptului ca esti un mare complexat si in plus n-ai nici un strop de incredere in actiunile/judecata ta. Daca tu crezi altceva, nu ma intereseaza.

Daca vrei sa ma critici, critica-ma. Dar constructiv. Nu imi lasa comentarii din categoria "esti naspa", "esti proasta", "esti varza", "esti inculta". Se numeste critica neconstructiva. Si oricum, n-ai de unde sa stii, sunt doar niste pareri formate in mod impropriu si prematur, dupa niste cuvinte scrise de mine, intr-o oarecare stare. Si cine e prostul la faza asta?! E simplu, nu ma cunosti. Si oricum, nu ma intereseaza.

Cu drag,
Iulia

6 comentarii:

  1. "Tu intelegi ce vrei prin obscen si imoral, eu inteleg altceva". Cititorul trebuie sa fie intotdeauna diferit de tine sau tie iti place sa contrazici?

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa explic : Tu intelegi ce vrei, iar in caz ca eu inteleg altceva, mi se rupe. Asta trebuia sa se inteleaga..Am fost destul de clara acum? o sa rectific exprimarea, sa nu mai existe confuzii, multumesc, acesta a fost o comentariu critic constructiv.

    RăspundețiȘtergere
  3. Antoniu.
    A fost constructiv pt ca nu a fost postat de mine ci de altcineva :)

    RăspundețiȘtergere
  4. @eo ...
    Comentariu neconstructiv...FAIL! n-ai inteles nimic, nu ma interesezi deloc oricum. :))

    @Antoniu ...
    TOTUSI, am decis sa-ti public comentariile. Cele constructive evident. Asa, ca m-ai plictisit, dar ma plictisesc eu fara tine acum. E plictisitor fara aciditatile tale in programul meu zilnic :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Antoniu.
    da..stiu...dar ce sa fac? am si eu de lucru uneori

    RăspundețiȘtergere